Skip to content

Lyrics teams

for lyrics

Menu
  • Home
  • Lyrics
    • All Lyrics
    • Telugu
    • Tamil
    • Malayalam
    • Hindi
    • Kannada
  • Singers
    • Sid Sriram
  • Movies
    • Vikrant Rona songs
    • Sita Ramam
    • Liger
    • Bangarraju
  • About Us
  • Contact US
Menu
Akadi pakadi

Akdi Pakdi Lyrics (Tamil)- Liger

Posted on July 26, 2022

Akdi Pakdi Lyrics from Liger is an upcoming Indian sports action film written and directed by Puri Jagannadh. Shot simultaneously in Hindi and Telugu languages, the film is produced by Dharma Productions and Puri Connects. Vijay Deverakonda stars as the titular MMA fighter boxer alongside Ananya Panday, Ronit Roy and Ramya Krishna in pivotal roles. American boxer Mike Tyson plays an extended cameo, thus making his acting debut in Indian cinema.

Akdi Pakdi Lyrics
credit:Sony Music South

Song Lyrics In English

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikka Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Dikkidi Dikkidi Dikeero
Dikeero Dikeero Dikeeero Dikeero

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikka Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Let’s Go Boys
Dil Maanja

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikki Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Dikkidi Dikkidi Dikiro

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikki Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Dikkidi Dikkidi Dikiro

Ae Single Lookula… Oh My Darling
Nee Naan Fly Fly… Okay Yeah
Tabala Neeyae Thattuvenae
Don’t Be Shy Shy… Okay Yeah

Eh Single Lookula Oh My Darling
Nee Naan Fly Fly… Okay Yeah
Tabala Neeyae Thattuvenae
Don’t Be Shy Shy… Okay Yeah

Apdi Ippadi Gunthalakadi
Anachi Pudichuko
Mappilaiya Thookitu Poi
You Know I Love You

Apdi Ippadi Gunthalakadi
Anachi Pudichuko
Ada Dammu Katti Attam Podu
Adichu Thokku Liger Steppu Yoo

Akadi Pikidi Thukidi Pikidi
What The Fu

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikki Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Dikkidi Dikkidi Dikiro

Akdi Pakdi Dikka Dikadi
Dikkidi Dikkidi Dika Dikkidi
Dikki Dikkidi Dikkidi Dikkidi
Dikkidi Dikkidi Dikiro

PaPa Pa Pa PaPa Pa Pa
Mere Liger Deewana Hogaya
PaPa Pa Pa PaPa Pa Pa
Mere Liger Deewana Hogaya
(Ha, Party Over… Go Home)

Akdi Pakdi Lyrics In Tamil

அக்கிடி பக்கிடி டிக்க டிக்கடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்க டிக்கிடி
டிக்க டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கிடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கீரோ
டிக்கீரோ டிக்கீரோ டிக்கீரோ டிக்கீரோ

அக்கிடி பக்கிடி டிக்க டிக்கடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்க டிக்கிடி
டிக்க டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கிடி
லெட்ஸ் கோ பாய்ஸ்
டில் மாஞ்சா

அக்கிடி பக்கிடி டிக்க டிக்கடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்க டிக்கிடி
டிக்கி டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கிடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கீரோ

ஏ சிங்கள் லூக்குல ஓ மை டார்லிங்
நீ நான் ஃப்ளை ஃப்ளை ஓகே யா
தபலா நீயே தட்டுவேனே
டோன்ட் பீ ஷை ஷை ஓகே யா

அப்படி இப்படி குந்தலக்கடி
அணச்சி புடிச்சுக்கோ
மாப்பிளைய தூக்கிட்டு போய்
யு னே ஐ லவ் யு

அப்படி இப்படி குந்தலக்கடி
அணச்சி புடிச்சுக்கோ
அட தம்மு கட்டி ஆட்டம் போடு
அடிச்சு தூக்கு லைகெர் ஸ்டெப்பு யூ

அக்கடி பக்கிடி தூக்கிடி பக்கிடி
வாட் தி பியூ

அக்கிடி பக்கிடி டிக்க டிக்கடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்க டிக்கிடி
டிக்கி டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கிடி
டிக்கிடி டிக்கிடி டிக்கீரோ

பாப்பா ப ப பாப்பா ப ப
மேரே லைகெர் தீவானா ஹோகயா

Akdi Pakdi Video Song

credit:Sony Music South

Found Any Mistake in Lyrics?, Please Report In Contact Section with Correct Lyrics!

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

  • Urike Urike Lyrics (Hit 2) – Sid Sriram
  • Jai Balayya Lyrics – Veera Simha Reddy
  • Boss Party Lyrics – Waltair Veerayya
  • Mandarappoove Song Lyrics – Kumari
  • Shilakal Song Lyrics -Kumari

Categories

  • Bangarraju
  • English
  • Hindi
  • Hridayam
  • Kannada
  • Liger
  • Lyrics
  • Malayalam
  • Movies
  • Sid Sriram
  • Sita Ramam
  • Tamil
  • Telugu
  • Vikrant Rona songs
    • Home
    • Privacy Policy for Lyrics Teams
    • Disclaimer
    ©2023 Lyrics teams | Design: Newspaperly WordPress Theme